Äntligen PÅSKLOV ;)


Just nu jag njuter fullt av påsklov, skönt får ledigt efter har varit så intensivt med allting.
Haft pi fullt upp med alla uppdrag, skolan med alla redovisningar, specialarbete, själv studier och SDU resande..

Jag har varit i Göteborg två korta dagar, tack för GBG;)

Jag var med pokerkväll det var grejat roligt det var ju längesedan jag spelade i Göteborg minst ett och halvt år sen, det blev inte bra placering men jag hade så skitskojigt med alla pokervänner tack för kvällen och grattis till min arbetskollegan Jörgen och Karro.

Nu är jag i Skåne, vad skönt bara lugnt här väder har varit toppen sol och varmt blandad regn oxå.

Skönt att ta det lugnt och sova lite längre på morgon. Samt Jonna pysslar med alla hästar, speciellt för Platon och han har varit så duktigt att orka hela vägen från Mellerud till Skåne. Han var lugn och skönt att allt gick bra intensivt för Jonna hon körde hela vägen över 70 mil från Leksand till Skåne. Nu njuter också platon att vara ute längre tid och det är skönt för Platon ;)

Så hoppas han kommer stormtrivas här skåne säkert, roligt att träffa många ko och hästar, nu är det femte nyfödda kalvar på bondgården som Jonnas mamma och hennes sambo Agne bor i, det är verkligen fint och mysigt att bo hos dem. Det var mysigt med stort stall.

Jag har bara varit lite för lat nää jag jobbade mest på min fördjupning specialarbete som jag har fokuserade mycket på det är inte så lätt jag har varit på två olika ställe och intervjuade ungdomarna i Stockholm och Göteborg.

Nu har jag skrivit en massa så det blir bra specialarbete (hoppas jag) men jag försöker ändå göra mycket jag kan.

Jag ska njuta ännu mer av sista delen påsklov fram till lördag sen dags för packning och sticker till Idre på söndag.

Så jag och min klass från fritidsledarna ska ha ansvar för en hela vecka för 14 deltagare och tre lärare plus vi så det blir 23 personer vi ska dela två fritidstugor.

Vi ska lär dem att hur man åka slalom, snowboard och skidor. Som vi har varit förra året i Funäsdalen och lärde oss hur man gör och nu dags för oss att undervisa till dem som nybörjare på slalom och snowboard kul!

Hoppningvis det blir bra väder och varmt soligt hela veckan under Idre. Efteråt så jag kan bli lite lugnare hoppas jag så allt vår examinationsarbete är över efter Idre. Det ska bli spännande och hur det ska gå ;)

Nu är det många som vet att vi ska bli föräldrar det är så spännande! Det är ju har gått en del nu, Jonnas mage är vecka 18 fjärde månad och halvt, allt rullar på och hon mår fint. Barnet kommer ungefär den 11 september 2010.

Ser framemot Ultraljud men har inte fått veta när dags i Falun hoppas vi får veta snart när dags!

Just nu Jonna är ute och rider, nää nu ska jag nog fortsätta jobba lite med specialarbete så det blir klar nån gång!


Hejsvejs!


RSS 2.0