Uppdaterat blogg 2009.

Jag beslöt att fixa nytt blogg pga inte nöjd med min header får fixa nytt senare..

Förlåt jag har inte hört mycket av mig, har varit upptaget av massa sakerna som jag försöker hinna med, utbildning, kompisar, träning och bland annat. Jag har varit på Sälen, Funäsdalen och Åre , från Januari fram till April.


Sälen var vi med kompisar över en helg så roligt, har inte åkt slalom på ett bra tag sist var typ fyra år sedan.
Nästa Funäsdalen gick med skolans vinterutbildning, det var tufft vi åkte skidor under dagarna efteråt kvällarna åkte vi slalom, det var tufft samt vi fick åka skidor på 2 mil på en dag...

Det var roligt att åka men samtidigt jag fick ont, skadade mig vid ansiktet fick blåmärke och rivsår av snö det glömde jag aldrig!  Jag ser fram emot att åka snowboard igen nästa år absolut!

Nyligen.. precis haft jobbat i Åre. Fyra dagar det var roligt att jobba med ungdomar och samtidigt får prova fritidsledarens roll på riktigt;) Det var så roligt och underbart väder soligt och snö;)

Samtidigt jag trivs bra i leksand, bor också numera leksand framöver till sommar. Jag saknar er min familj har inte sett sen julas ;) Men vi ses snart igen i sommar!  Jag är glad att jag tog chansen att studera till fritdsledare det kommer jag aldrig ångra mig, nya utmaningar och nya saker;)

Jag mår bra, kände skönt just nu bara 1 och 2 månader kvar.. Vad tusan tiden har gått fort och har redan fyllt 29....
Hoppas 2009 blir bra år för mig, jag haft lite tufft emellan med distans med mina katter och bland annat.

Har också fullt upp med praktikperioden jag har praktiserat hos SDR-informatör så roligt att få många arbetsuppgifter under tre dessa veckorna! Samt var på kurs ELDSJÄL steg 1, steg 2 och steg 3 nu allt avklarat och var med alla intressant kurs inom teater och scenkonst. Nu är jag en riktig teaterledare också vad kul, jag har alltid tyckt om teater, Ni som gillar teater eller vill prova kontakta med mig, visa att flera ELDSJÄLAR finns!


Jag ska försöka uppdatera bättre än min gamla blogg, många har frågat när jag ska skriva blogg...
Vi ses snart igen absolut ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0